Selvitä huopakaton hinta kiinteistösi katolle

Huopakatto on erinomainen suoja kaikkiin taloyhtiöihin sekä teollisuus- ja liikekiinteistöihin.  Huopakaton hinta riippuu useista seikoista, kuten katon koosta, mallista sekä rakenteesta. Myös erilaiset yksityiskohdat, kuten kattoikkunat ja läpiviennit vaikuttavat hinnan muodostumiseen. Huopakaton hinta vaihtelee huopakatteen tyypin ja sen vaatiman asennuksen mukaan. Ei-asuttaviin rakennuksiin riittää yleensä yksi kerros katetta, kun taas asuinrakennuksiin asennetaan yleensä kahdenkertainen huopakate. Kokonaishintaan lasketaan mukaan myös tarvittaessa vanhan katteen purku, aluskatteen pohjatyöt, varsinainen huopakatteen asennus sekä sadevesijärjestelmä.

 

Kestävä katto on kilpailukykyinen hankinta

Huopakaton hinta on vaatimaton, kun huomioidaan katon elinkaari. Huopa on kattomateriaali, joka tunnetaan hyvästä kestävyydestään. Se kestää vettä ja vaativia sääolosuhteita vuosikymmenestä toiseen. Se ei juurikaan tarvitse huoltoa, ja sen käyttöikä on todella pitkä, jopa 50 vuotta. Huopakatto maksaa itsensä helposti takaisin pitkäikäisyytensä ansiosta: käyttövuosille jaettuna huopakaton hinta ei päätä huimaa. Siksi se onkin hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaimmista ratkaisuista kaikkiin kattoihin.

 

Pyydä tarjous huopakattourakasta

Lopullinen huopakaton hinta selviää, kun otat yhteyttä KS Bitumikatteen ammattilaisiin. Meiltä löytyy kattotöiden asiantuntemusta ja kokemusta lähes 30 vuoden ajalta. Myönnämme tekemillemme kattoasennuksille 15 vuoden takuun. Toimituksemme ovat aina varmoja ja toteutus laadukasta, joten huopakatto on takuulla hintansa väärti hankinta. Ota yhteyttä ja tilaa kartoituskäynti!

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti