KIINTEISTÖYHTIÖT

Kattotyöt kiinteistöyhtiöille ja suunnittelutoimistoille. Toteutamme luotettavasti ja kustannustehokkaasti kattoasennukset ja kattoremontit kaikenlaisiin kiinteistöihin – asiakasta kuunnellen, kiinteistön vaatimuksia kunnioittaen.

 


Keskiössä kustannustehokkuus ja laatu

KS Bitumikate on kattotöiden valtakunnallinen asiantuntija. Olemme erikoistuneet suurempien kohteiden, kuten kiinteistöyhtiöiden, teollisuustilojen ja taloyhtiöiden kattoihin.

Vuosikymmenten aikana olemme hioneet toimintaamme niin, että voimme tarjota asiakkaillemme erittäin kustannustehokkaita kattoratkaisuja, jotka kestävät aikaa, katsetta ja Suomen vaihtelevia sääoloja.

Kestävä katto on kilpailukykyinen hankinta. Huopakatto tarjoaa pitkäikäisen ja lähes huoltovapaan ratkaisun, jonka käyttöikä on huomattavan pitkä, jopa 50 vuotta. Tämän ansiosta katon kustannukset ovat käyttövuosille jaettuna erittäin matalat, ja katto maksaa itsensä takaisin.

Käytämme huopakatoissa ja peltikatoissa vain laadukkaita, hyväksi havaittuja ja CE-merkittyjä kattotuotteita. Näin asennettu katto suojaa kiinteistöä kestävänä ja kauniina vuosikymmeniä.

 

Pitkän linjan perheyritys

KS Bitumikate on toteuttanut kattoasennuksia, kattoremontteja ja kattosaneerauksia jo vuosikymmenten ajan, aina vuodesta 1991.

Meidät tunnetaan laadukkaana ja luotettavana perheyrityksenä, jonka laaja kokemus, taloudelliset resurssit ja laadukkaat materiaalit toimivat takeena onnistuneelle urakalle sekä laadukkaalle, pitkäikäiselle katolle.

 

Kattoremontti, joka valmistuu ajallaan

Erinomainen toiminta- ja toimitusvarmuus on sekä meidän että asiakkaidemme etu: toteutamme vaativatkin kattoremontit asiakasta kuunnellen ja aikataulussa pysyen.

Huomioimme asiakkaidemme tarpeet ja toiveet urakan alusta asti, ja vastaamme omalta osaltamme yhteistyöstä esimerkiksi suunnittelutoimistojen suuntaan.

Ammattitaitoisilla tekijöillämme on vuosien tuoma asiantuntemus ja oikeat työtekniikat, minkä ansiosta toteutamme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti myös vaativat, erityisosaamista edellyttävät kattokohteet.

 

Kiinteistön kattoremontti – usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kattoremontti etenee?

  1. Tutustumme mahdollisuuksien mukaan kohteeseen aina paikan päällä tai piirustusten/suunnitelmien avulla.

  2. Teemme kartoituskäynnin kohteeseen.

  3. Kartoitamme asiakkaan yksilölliset tarpeet.

  4. Laadimme korjaussuunnitelman yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen.

  5. Teemme tarjouksen ja esittelemme korjaussuunnitelman asiakkaalle.

  6. Järjestämme urakkaneuvottelun, jonka aikana käymme tarjouksen ja korjaussuunnitelman sisällön tarkkaan läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

  7. Sopimuksen synnyttyä aloitamme urakan ja teemme kattotyöt sovitussa aikataulussa.

  8. Töiden valmistuttua luovutamme valmiin katon asiakkaalle. Luovutuksesta alkaa 15 vuoden takuuaika.

  9. Kahden vuoden kuluttua teemme katolle kaksivuotistakuutarkastuksen.

 

Tarjoamme asiakkaillemme myös kattohuoltopalveluja, joiden avulla varmistetaan katon kestävyys ja siisti ulkonäkö vuosikymmenien ajan.

 

Mitä kattotöiden tilaajan tulee huomioida, kun valitsee kattofirmaa?

Kattoremontti on yksi kiinteistön isoimmista remonteista, minkä takia yhteistyökumppani kannattaa valita huolella. Yrityksen tulee olla luotettava yhteistyökumppani, jolla on RALA-pätevyys.  Yrityksen tietojen tulee löytyä tilaajavastuu.fi-palvelusta, josta löytyvät myös tiedot luottokelpoisuudesta ja yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

Pitkään toiminut ja vakavarainen KS Bitumikate on luotettava kumppani, jolla on korkein AAA-luottoluokitus sekä RALA-pätevyys.

 

Sopiiko bitumikatto Suomen vaihteleviin sääoloihin?

Kyllä. Käytämme Eurogum-tuotetta, jota on asennettu Suomessa yli 10 miljoonaa neliön verran. Se on Suomeen sertifioitu ja CE-merkitty bitumikatto- eli huopakattotuote, jonka valmistaa maailman suurimpaan kattoalan konserniin luukuva IKO bv.  

 

Pysyykö kattoremontti aikataulussa?

Toimitusvarmuus ja toimintavarmuus ovat sekä meille että asiakkaillemme tärkeitä elementtejä, joista pidämme kiinni jokaisessa kohteessamme.

Aloitamme kattourakan kartoitus- ja suunnitteluvaiheesta, jossa määrittelemme myös työn aikataulutuksen eri työvaiheiden mukaan. Työn suunnitelmanmukainen eteneminen ja aikataulun tarkka noudattaminen varmistavat, että pysymme aikataulussa kaikenlaisissa kohteissa.

 

Miten asiakkaan tarpeet huomioidaan kattoremontin suunnittelussa ja toteutuksessa?

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja jokainen kohde on erilainen. Siksi perehdymme asiakkaidemme tarpeisiin ja kohteen vaatimuksiin jo suunnitteluvaiheessa. Näin voimme ottaa huomioon kohteen erityispiirteet ja mitoittaa kattotyöt oikealla tavalla. Toteutamme niin kattoasennukset kuin kattoremontit aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Varmistamme myös, että kattotyömme eivät häiritse asiakkaan liiketoimintaa.

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti