Kattotyöt vankalla kokemuksella

Asennamme vesikatteet saneeraus- ja uudiskohteisiin, teollisuus- ja liikekiinteistöjen sekä taloyhtiöiden katoille vuosikymmenten vankalla kokemuksella


Tilaa ilmainen kartoituskäynti

 


VESIkatoT

Vesikatot

VESIKATTOJEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS 

Kestävä ja pitkäikäinen vesikatto suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan laadukkaasti. Suunnitteluvaiheessa on erittäin tärkeää huomioida, että kohteeseen valitaan parhaiten soveltuvat laadukkaat materiaalit parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Ammattilaisemme tietävät millaiset ratkaisut ovat teknisesti oikeita ja kannattavimpia toteuttaa. Teemme kokonaispalveluna kaikki uudiskohteiden bitumityöt, mukaan lukien sokkeleiden vedeneristykset ja pellitykset.

 

Lue lisää vesikattopalveluistamme >>

 

KattosaneerausKattotyöt

saneerauskohteiden kattotyöT 

Huolehdi rakennuksesi kunnosta – varmista katon kunto hyvissä ajoin. Kattosaneeraus on hyvä tehdä ennakoivasti, kun katteen elinkaari on noin 20 vuotta, tulisi suorittaa kuntokartoitus. Kiinteistö on aina arvokas sijoitus, joten turvaa omaisuutesi huolehtimalla rakennuksesi puitteista. Riittävän ajoissa kunnostamalla varmistat, ettei kosteus- ym. ongelmia pääse syntymään.

Saneeraustyön alkaessa puramme vanhan katon pois, ja samalla varmistamme vesieristysalustan kunnon ja tuuletuksen toimivuuden. Huopakattojen rakennuspellitykset, kuten rännitykset ja muut ulkopuolen pellitykset uusimme aina saneeraustyön yhteydessä.

 

Lue lisää kattosaneerauspalveluistamme >>

 

Kattohuolto

KATTOHUOLTO

Meiltä saat kaiken kattavan huollon tai huoltosopimuksen jolla varmistat kattosi toimivuuden. Näillä toimenpiteilla varmistat katon huolettoman toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

 

Lue lisää kattohuoltopalveluistamme >>

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti