Huopakaton korjaus

Huopakattojen saneerauksia vuodesta 1991 – toimimme Helsingin ja Jyväskylän alueilla


Huopakaton korjaus voi tulla vastaan ennen aikojaan, mikäli katon kuntoa ei tarkasta säännöllisesti ja kattohuollot jäävät tekemättä. Kunto on hyvä varmistaa vuosittain, jolloin voidaan havaita mahdolliset repeämät, reiät ja muut kulumat katteessa. Näin reagoidaan hyvissä ajoin vuotoihin ja muihin ongelmiin, jotka päästään korjaamaan välittömästi. Me suoritamme bitumikaton saneeraukset, pienet ja täysivaltaiset, lähes 30 vuoden kokemuksella Helsingin sekä Jyväskylän seuduilla.

Ota yhteyttä ja tilaa katolle kuntokartoitus! Vaurioita voi olla maallikon vaikea tunnistaa itse, jolloin kartoituksessa tarvitaan kattotöiden ammattilaisen harjaantunutta silmää sekä asiantuntemusta. Toimialueitamme ovat Helsingin ja Jyväskylän lisäksi esimerkiksi Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi.

 

Kaikki kattotyöt, joita bitumikaton saneeraus vaatii

Huopakaton saneeraukset lähtevät aina kuntokartoituksesta, jossa katto rakenteineen tutkitaan huolellisesti. Kuntoraportin perusteella laadimme suunnitelman tarvittavista töistä ja käytettävistä materiaaleista, esimerkiksi vanhan peltikatteen tilalle voidaan asentaa bitumikate. Samalla saat tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi voimme aloittaa varsinaisen korjauksen.

 

Uusi kate vai pelkkä paikkaus?

Aina koko katetta ei tarvitse vaihtaa. Jos vauriot ovat pieniä, riittää paikkaus. Välttämättä paikkauskaan ei ole silti järkevää, ammattilaisemme tietävät mikä on asiakkaalle nyt ja lähitulevaisuudessa kustannustehokkain vaihtoehto.

Jos huopakatto esimerkiksi vuotaa, se voidaan mahdollisesti paikata, mutta usein vuotavat katot ovat muutoinkin huonokuntoisia, jolloin koko katto on viisainta uusia. Mikäli taas paikkaus riittää, käytössämme on korkeatasoiset bitumikatoille ja ammattikäyttöön tarkoitetut paikkausmassat. Alle tehtävä, huolellinen puhdistus varmistaa hyvän tartuntapinnan.

Suurempien vikojen kohdalla huopakate voidaan joutua vaihtamaan kokonaan. Tällöin puramme vanhan katon alta pois. Samalla katsotaan, että vesieristysalusta on kunnossa ja tuuletus toimii, ja tarvittavat korjaukset tehdään. Tilalle asennetaan uusi bitumikatto, jossa käytämme vain kaikki kattorakentamisen laatumääräykset täyttäviä bitumituotteita. Samassa yhteydessä asennamme rakennuspellit.

Annamme kaikille asennuksillemme 10 vuoden takuun!

 

Milloin on bitumikaton saneerauksen aika?

Silloin, kun katon pinnassa huomaa reikiä, repeämiä tai muita kulumia. Myös poimut ja ilmakuplaa muistuttavat kohoumat ovat merkkejä siitä, että huopakatto tarvitsee korjausta. Saumausten on myös oltava kunnossa, joten nekin tulee tarkastaa halkeamien ja auenneiden saumojen varalta.

Katto on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Vuositarkastus suositellaan ajoitettavaksi keväälle, kun lumet ovat sulaneet, sekä syksylle ennen talven tuloa. Tarkastuksen yhteydessä katto olisi syytä puhdistaa, myös huoltopalvelu onnistuu meiltä. Kun puutteet havaitaan, on ne syytä korjata välittömästi.

Käyttämämme, edistykselliset bitumituotteet voidaan asentaa oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa. Katon ikä kuitenkin määrää sen, mihin vuodenaikaan kermikatteen korjaus olisi optimaalisinta tehdä.

 

Teetä kattosaneeraus ajoissa – jo ennen kuin kate kaipaa vaihtoa

Bitumi-kermikatteen korjaus on syytä tehdä heti, kun vuotoja tai muita akuutteja ongelmia ilmenee. Jos suurempia rakenteellisia ongelmia ei ole, mutta katto alkaa jo olla useamman vuosikymmenen vanha, on bitumikate kustannustehokkaampaa vaihtaa uuteen. Tämä ennakoiva saneeraus on järkevintä, sillä vaikka vanha kate olisikin vielä pitävä ja kaikin puolin toimiva, on vanha katto tulossa tiensä päähän. Huolto- ja paikkaustoimenpiteetkään eivät lisää katon elinvuosia merkittävästi.

KS Bitumikatteelta saat aina oikean arvion katon tilasta ja kattosaneerauksen tarpeesta. Saneeraustoimenpiteet katsotaan tapauskohtaisesti. Kysy lisää!

 

Asiantunteva kattokartoittajamme on turvallinen valinta

Kattotarkastuksessa kannattaa viime kädessä turvautua ammattitaitoiseen kartoittajaan, jolla on runsaasti kokemusta bitumikatoista ja niille tyypillisistä vaurioista. Ammattilainen myös tietää, vaatiiko vaurio katteen auki leikkaamista ja syväluotaavampaa tutkimusta. Ota yhteyttä, jos epäilet katon pitävyyttä tai olet jo huomannut katossa vikoja!

 

Taloyhtiöille, yrityksille ja julkisektorille parhainta kattopalvelua

Teemme kattosaneerauksia teollisuus- ja liikekiinteistöihin sekä taloyhtiöille. Myös julkisen sektorin toimijoita, kuten kuntia, kuuluu asiakaskuntaamme. Kysy ihmeessä palveluamme! Jos haluat tutustua työkohteisiimme, kurkkaa Referenssit-välilehdelle. Vuosien saatossa luetteloon on kertynyt lukemattomia kohteita, joista esittelemme muutamia.

Toimintavuosiemme aikana on asennettu lukematon määrä bitumikatetta – asennamme vuosittain katetta jopa satoja tuhansia neliömetrejä! Palveluumme ja tuotteisiimme luotetaan. Ammattilaisuutemme takana on vuodesta 1991 toiminut vesikatteisiin erikoistunut perheyritys, jonka henkilökunta on alalle koulutettua, kokenutta väkeä. Pidämme huolta kouluttautumisesta myös nyt ja tulevaisuudessa uusimpien työtekniikoiden ja materiaalituntemusten kehittymisen myötä.

 

URAKAN TYÖVAIHEET

 1. tarjouspyyntö/kartoituspyyntö tai asiakkaan yhteydenottopyyntö
 2. kohteeseen tutustuminen
 3. tarjouksen laatiminen asiakkaan toiveiden ja katon tarpeiden mukaan
 4. urakkaneuvottelut/selonottoneuvottelu
  1. aikataulun sopiminen
  2. käydään läpi tilaajan mahdolliset erityistoiveet
  3. käydään läpi työmaan työturvallisuusasiat 
 5. aloituskokous ennen töiden aloitusta
 6. urakan toteutus
 7. luovutus ja takuu alkaa (rakennustöiden takuu 2 vuotta, vesikattomateriaalin takuu 10 vuotta)
 8. kaksivuotistakuutarkastus

 

Huopakaton korjaus – hintaansa nähden hyvä hankinta

Bitumikaton saneeraus on palvelu, joka maksaa takuulla itsensä takaisin. Ota yhteyttä, niin tutustumme kohteeseesi ja katsomme, mikä olisi katollesi se parhain ratkaisu! Meillä on toimipaikat Vantaalla ja Jyväskylässä, joista palvelemme muun muassa alueille Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi.

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990 

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti