Vesikatto

Vesikattotyöt lähes 30 vuoden kokemuksella Helsingin ja Jyväskylän seudulta valtakunnallisesti mm. paikkakunnilla Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Joensuu, Lappeenranta, Savonlinna, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Imatra, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi.


Hyvin tehty vesikatto vaikuttaa merkittävästi rakennuksen käyttöikään. Katto suojaa koko rakennusta ulkoisilta rasitteilta vaihtelevista sääilmiöistä lehtiin, oksiin ja muihin roskiin.  Rakennusvirheet tai huoltamaton katto voivat aiheuttaa koko rakennukselle ikäviä vahinkoja, jolloin ongelmat eivät koske enää ainoastaan kattoa. Me rakennamme erittäin laadukkaat huopakatot eli bitumikatot ja peltikatot likimain 30 vuoden kokemuksella Helsingin sekä Jyväskylän toimipisteistämme käsin. Ota yhteyttä!

 

Taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja teollisuuslaitoksiin

Asennamme vesikatot taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen ja teollisuuslaitosten katoille.  Asiakkaitamme ovat myös kunnat, koulut ja muut julkisen puolen toimijat. Palvelemme heitä Helsingin ja Jyväskylän lisäksi alueilla Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Joensuu, Lappeenranta, Savonlinna, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Imatra, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi.

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous kattoasennuksesta. Jos kyseessä on saneerattava katto, voit kysyä kuntokartoitusta, niin tulemme paikan päälle ja annamme arvion kohteessasi tehtävistä kattotöistä hintoineen sekä urakan aikatauluineen.

 

Uusi vesikatto vai vesikattoremontti?

Teemme molempia. Asennamme kattoja uudiskohteisiin, joista suurin osa on bitumikattoja. Yhtä varma valinta on kuitenkin myös peltikatto. Molemmat kattotyypit ovat pitkäikäisiä, sillä käytämme kaikki rakentamisen laatuvaatimukset ja määräykset täyttäviä tuotteita, samoin vuosien varrella opittuja laatuluokan työtapoja.

Kattoja tehdään niin ikään vesikattoremonttikohteisiin. Vesikattosaneeraus hoidetaan kaiken kattavana palveluna aina purkutöistä vesieristysalustan kunnon ja tuuletuksen toimivuuteen ja rakennuspellitysten uusimiseen asti.

 

Myös kattohuollot ja kattojen korjaukset

Tarjoamme vesikattojen huolto- sekä korjauspalvelun. Asiantuntijamme osaavat arvioida, voiko kattoa korjata vai olisiko viisainta jo vaihtaa koko vesikate uuteen. Säännöllisellä huoltopalvelulla puolestaan varmistamme, että kattosi elinikä pitenee jopa vuosikymmenillä. Tarjoamme kertaluonteisia huoltoja sekä huoltosopimuksia, jopa 24 h huoltopalvelun Helsingin ja Jyväskylän alueilla. Vesikattojen huoltopalveluilla varmistat katon huolettoman toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Kysy lisää!

 

Vesikatot satojen tuhansien neliömetrien katekokemuksella

Asennamme vuosittain jopa tuhansien neliömetrien verran bitumikatetta! Vuonna 1991 perustettu kotimainen perheyrityksemme luottaa henkilöstönsä osaamiseen ja tuotteisiin niin vahvasti, että myönnämme vedeneristysmateriaaleille ja -työllemme 15 vuoden takuun.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan parhaat kattoratkaisut kiinteistöösi. Muutamiin vesikattoja tilanneisiin asiakkaisiimme voit käydä tutustumassa Referenssit-sivulla. Liity sinäkin tyytyväiseen asiakaskuntaamme, niin rakennuksesi kunto ei tule jäämään laadukkaasta katosta ja sen siististä ulkoasusta kiinni! Toimialueisiimme kuuluvat Helsinki, Jyväskylä, Hyvinkää, Espoo, Vantaa, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi.

 

URAKAN TYÖVAIHEET

 1. tarjouspyyntö/kartoituspyyntö tai asiakkaan yhteydenottopyyntö
 2. kohteeseen tutustuminen
 3. tarjouksen laatiminen asiakkaan toiveiden ja katon tarpeiden mukaan
 4. urakkaneuvottelut/selonottoneuvottelu
  1. aikataulun sopiminen
  2. käydään läpi tilaajan mahdolliset erityistoiveet
  3. käydään läpi työmaan työturvallisuusasiat
 5. aloituskokous ennen töiden aloitusta
 6. urakan toteutus
 7. luovutus ja takuu alkaa (rakennustöiden takuu 2 vuotta, vesikattomateriaalin takuu 15 vuotta)
 8. kaksivuotistakuutarkastus

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti