Huopakatto

Huopakatteesta laatuluokan katto ammattilaistemme asentamana Helsingin ja Jyväskylän seuduilla


 

Huopakatto, josta käytetään myös nimeä bitumikatto, on monen katon kestävä ja kaunis kate, joka tunnetaan niin ikään hiljaisena ja keveänä katemateriaalina. Huopakate soveltuu sekä tasakattoihin että jyrkkiin kattoihin, niin uusiin kohteisiin kuin saneerattaviin kiinteistöihin. Huopakattojen käyttöikä on tänä päivänä todella pitkä, eritoten kun asennuksesta vastaa Helsingin ja Jyväskylän seuduilla palveleva, taitava kattotiimimme. Asennamme bitumikattoja teollisuus- ja liikekiinteistöihin sekä taloyhtiöihin.

Työmaitamme löytyy Helsingin ja Jyväskylän lisäksi alueilta Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Joensuu, Lappeenranta, Savonlinna, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Imatra, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi. Huopakaton asennus onnistuu kauttamme siis hyvin laajalla alueella. Seuraavassa kerromme lisää, miksi huopakatto on oivallinen valinta – tutustu ja pyydä tarjous kohteesi kattoasennuksesta!

 

Huopa on hyvä kaveri katolle monestakin syystä

Huopakatto on:

  • Pitkäikäinen
  • Hiljainen sateella
  • Monille kattotyypeille mukautuva
  • Kevyt, joten se soveltuu myös tasakatoille
  • Ympäristöystävällinen
  • Kustannustehokkaasti toteutettavissa
  • Kohtuullisen edullinen
  • Helposti korjattavissa ja huollettavissa

Huopakate on erinomainen suoja koko rakennukselle, eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä. Esittelemme mielellämme tarjolla olevia kattomallejamme ja suunnittelemme kohdettasi parhaiten vastaavan toteutuksen. Ota yhteyttä!

 

Laatuun tarvitaan myös ykkösluokan materiaalit ja työtavat

Suomen ankarat sääolosuhteet ja ennen kaikkea suuret säätilojen vaihtelut asettavat omat vaatimuksensa katoille. Kovat pakkaset, lumi ja jää sekä kesäaikaan paahtava aurinko eivät päästä kattoja helpolla.

Meillä on käytössämme ainoastaan VTT:N sertifioimat SBS-Eurogum-bitumituotteet, jotka täyttävät kaikki Suomen rakentamismääräysten laatuvaatimukset. Laadukkaista materiaaleista valmistettu huopakatto joustaa lämpötilan mukaan, mutta säilyttää hyvin muotonsa. Näin katto kestää vuosikymmenten ajan.

Ensiluokkainen katto ei rakennu ainoastaan hyvistä materiaaleista. Tarvitaan kattotöiden asiantuntemusta, kokemusta ja oikeat työtekniikat. Meillä KS Bitumikatteessa on ammattitaitoinen henkilökunta, jonka kattoasennukselle saat 10 vuoden takuun!

 

Huopakatto ja bitumikatto, molempiin termeihin törmää samassa yhteydessä

Puhumme huopakatoista ja bitumikatoista. Huopakaton voi sanoa olevan vanhempi, noin 1950-luvulle johtava nimitys, josta käytetään tätä nykyä nimitystä bitumikatto. Tänä päivänä huopakaton vesieristysmateriaali ei sisällä kuitenkaan huopaa, vaan tavallisemmin polyesterivahvistetta.

Aiemmin huopakattona tunnettu katto ei siis vastaa ominaisuuksiltaan nykyajan bitumikattoa, vaikka niistä samana kattona puhutaankin. Nykyiset bitumikattomateriaalit rakentuvat vahvoista tukikerroksista, jotka yhdistyvät kumibitumiin. Näin bitumikatto on entistä kestävämpi kuin vanhempi huopakatto.

Bitumikaton yhteydessä törmää myös käsitteisiin kermikatto tai bitumikermikatto. Kattoalan ammattilaisten keskuudessa käytettäneen enemmän näitä termejä kuin huopakatto-nimitystä. Yhtä kaikki, bitumikate on erinomainen vaihtoehto talon katolle.

 

Teemme myös peltikatot ja kattohuollot

Bitumikatto ei ole ainoa kattotyyppi, jonka erikoisosaajia olemme, vaikkakin niitä suurimmaksi osaksi asennamme. Rakennamme myös peltikatot yhtä taitavalla osaamisella. Peltikatto on niin ikään erinomainen valinta katteeksi jämerän kestävyytensä, ilmeensä ja monien muiden omaisuuksiensa ansiosta.

Kattoremonttien ja -asennusten lisäksi kattohuollot kuuluvat toimenkuvaamme. Kattohuoltojen merkitystä katon elinkaaren maksimoimisessa ei sovi unohtaa, sillä säännöllinen huolto säilyttää parhaiten katemateriaalin ominaisuudet.

 

Yksi yritys, koko toteutus saman katon alta

Tarjoamme täydellisen toteutuksen, on meneillään sitten uudisrakennushanke tai kattosaneeraus. Kattoprojektissasi ei ole siten tarvetta asioida muiden palveluntarjoajien kanssa, me hoidamme kaiken urakointiin liittyvän. Näin olemme halunneet muotoilla palvelusta mahdollisimman vaivattoman asiakkaalle. Meillä on hyvä yhteistyökumppaniverkosto, joka täydentää palveluamme tarpeen mukaan.

Jokainen asennus suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti, ja materiaalit sekä mallit valitaan tarkoin työstettävän kohteen sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Toimituksemme ovat aina varmoja, urakointi aikataulussaan pysyvää ja toteutus erittäin laadukasta. KS Bitumikatteen pelti- tai huopakatto on takuulla hintansa väärti hankinta!

 

Tilaa huopakatto tyytyväisten asiakkaiden kattoasennusfirmalta

Huopakattojen saneerauksia ja uusien asennuksia kotimaisessa perheyrityksessämme on tehty jo vuodesta 1991. Asennamme joka vuosi bitumikatetta jopa satoja tuhansia neliömetrejä!

Kokemusta ja palveluamme hyödyntäneitä, tyytyväisiä asiakkaita löytyy varsin mittavasti Helsingin sekä Jyväskylän seuduilta, myös muualta Suomesta. Olemme tehneet bitumikattoja muun muassa kouluihin, terveysasemiin, kauppakeskuksiin, liikekiinteistöihin, kunnantaloihin ja moniin muihin kohteisiin. Referenssejämme voit katsoa täältä. Lähdemme toteuttamaan kattotyöt mielellämme myös sinun kohteeseesi!

 

Pyydä tarjous tai tilaa kuntoarvio!

Onko huopakaton asennus ajankohtainen tai tarvitseeko kattosi remontoimista? Pyydä tarjous huopakattourakasta tai tiedustele lisää mieltäsi askarruttavista asioista. Jos kyseessä on saneerauskohde, tulemme mielihyvin tekemään kuntoarvion, jonka perusteella annamme arvioin tarvittavista kattotöistä sekä materiaaleista, joita korjauksessa olisi viisainta käyttää.

Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Jyväskylässä, joista toimintamme ulottuu varsin laajalle alueelle. Asennamme huopakattoja alueilla Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Porvoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Kotka, Joensuu, Lappeenranta, Savonlinna, Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Heinola, Kouvola, Imatra, Orivesi, Loviisa, Riihimäki, Jämsä, Pieksämäki ja Saarijärvi.


Käytämme kattotöissämme ainostaan laadukkaita VTT:n sertifioimia SBS - Eurogum bitumituotteita, jotka täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman C2 ja E1 sekä muut ohjeet ja standardit kohdissa esitetyt vaatimukset. VTT sertifikaatti Nro 187/04. SBS - Eurogum kumibitumituotteet täyttävät Toimivat Katot -julkaisun modifioiduille bitumikermeille asettamat tuoteluokkavaatimukset. Kateratkaisumme täyttävät RIL 107-2000:n vaatimukset.

Yhteistyökumppaninamme toimii maailman suurin kattoalan konserni IKO Group ja valmistaja Atab nv. Katso lisää Atab nv:stä >>

 

BITUMIKERMIEN LUOKITUKSET

Bitumikermit luokitellaan nykyään neljään eri tuoteluokkaan: TL 1, TL 2, TL 3 ja TL 4. Jokaiselle tuoteluokalle on asetettu omat tuoteluokkavaatimuksensa.

LATAA TÄSTÄ LAATUSERTIFIKAATTI