Kattoja vuodesta 1991

KS Bitumikate Oy on jo vuosikymmenten ajan toiminut, valtakunnallisesti merkittävä ja luotettava vesikattoihin erikoistunut yritys.


ks bitumikate oy

15 vuoden takuu

TAVARAMERKKINÄMME TOIMII HUOLELLINEN JA LAADUKAS ASENNUSTYÖ, JOLLE ANNAMME KYMMENEN VUODEN TAKUUN.

Luotettavuus muodostuu palvelutapahtuman ja tuotteen koko elinkaaren aikaisesta laadusta. Kokeneet rakennusalan ammattilaisemme asentavat vankalla ammattiylpeydellä vuosittain tuhansia neliöitä bitumikatteita. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme, varmistaaksemme kaikkien työntekijöidemme huippu ammattitaidon.

Asentajistamme suurin osa on ollut palveluksessamme yrityksen perustamisesta, vuodesta 1991 lähtien. Vankan kokemuksemme ja tekijöiden osaamisen ansiosta myönnämme vedeneristysmateriaaleille ja -työllemme 15 vuoden takuun. Me luotamme kaikkien asentajiemme ammattitaitoon 100 prosenttisesti. 

SEISOMME TOIMINTAMME TAKANA

Yrityksemme kuuluu D&B:n korkeimpaan Rating AAA -luottoluokkaan ja meille on myönnetty rakentamisen laatu, -RALA pätevyys. Yrityksemme kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä.

Toimihenkilömme yrityksessämme on kaikki hyvin koulutettuja sekä pitkän linjan rakennusalan ammattilaisia.

Tulitöiden tekeminen tilapäisillä tulityöpaikoilla edellyttää, että tulityöntekijät ovat suorittaneet vakuutusyhtiöiden ja Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton (SVK) hyväksymän tulitöiden turvallisuustutkinnon. Tutkinnon suorittaneille annetaan henkilökohtainen tulityökortti. KS Bitumikate Oy on kouluttanut koko henkilöstönsä tulityökurssilla. 

Kaikki yrityksemme työntekijät ovat käyneet myös valtakunnallisen työturvallisuuskoulutuksen ja heille on myönnetty työturvallisuuskortit.

Yhteydenotto

icon-phone.png

Soita / 8.00 - 15.00

puh. 010 3252 990

 

icon-mail.png

lähetä postia

myynti@ksbitumikate.fi

icon-mail.png

pyydä tarjous

kysy tarjous tästä


Tilaa ilmainen kartoituskäynti