Peltikatot

Kaunis ja kestävä kattopelti Uudellamaalla ja Keski-Suomessa

Oikein asennettu ja laadukkaasta pellistä valmistettu peltikatto on huoleton ja varma valinta. Se on käytetyin vesikatetyyppi Suomessa, eikä suotta. KS Bitumikatteelta saat edullisen ja kestävän katon lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimipisteitämme on Vantaa ja Jyväskylä.

Asennamme kattopeltejä teollisuus- ja liikekiinteistöihin sekä taloyhtiöihin. Työskentelemme mm. alueilla Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Lahti, Heinola, Kouvola, Kotka, Porvoo, Hyvinkää, Hameenlinna, Orivesi, Forssa, Lohja sekä Espoo. Ota yhteyttä ja tilaa peltikatto!

Valitsemalla meidät

Suojaa kotiasi

Paranna viihtyisyyttä

Säästä rahaa

15 vuoden takuu

Miksi kannattaa valita pelti?

Peltikatto on:

 • Kaunis ja kestävä
 • Kustannuksiltaan edullinen
 • Helppo hoitaa ja huoltaa
 • Vaivaton asentaa
 • Sopiva monenlaisille katoille

Kattopelti on kevyt katemateriaali, joten se on helppo asentaa kaikille katoille niin uuteen kuin vanhaankin kiinteistöön. Kevyiden peltien liikuttelu on helppoa, eivätkä ne vaadi järeitä tukirakenteita. Peltikaton asennus ei vaadi erikoistyökaluja eikä vie paljon aikaa, joten pääset ihastelemaan uutta kattoasi ennen kuin huomaatkaan. Peltikatto on hinnaltaan edullisin vaihtoehto, mutta myös muilta ominaisuuksiltaan kilpailukykyinen ratkaisu.

Teemme myös asiantuntemusta ja osaamista vaativat konesaumakatot. Konesaumakatot soveltuvat hyvin monimuotoisiin ja vaativiin kohteisiin.

Peltikatto on pitkäikäinen hankinta

Kun kattopelti kerran asennetaan paikoilleen, sen voi odottaa kestävän vuosikymmeniä eteenpäin. Liukas pelti on likaa hylkivä, minkä ansiosta puhdistuksen tarve on pienempi kuin muissa katemateriaaleissa. Vaikka peltikate on kaikista helppohoitoisin katto, sekin kaipaa säännöllistä tarkistamista ja tarvittaessa myös huoltoa. Olosuhteiden ollessa kohdallaan pelkkä tarkastus riittää, mutta jos esimerkiksi rakennuksen vieressä on runsaasti roskaavia puita, kannattaa katto käydä välillä harjaamassa sammaloitumisen estämiseksi. Teemme myös kattohuollot ja kattojen korjaukset ammattitaidolla. Tarjoamme sekä kertaluonteisia huoltoja että huoltosopimuksia, joilla varmistat katon toimivuuden vuoksi eteenpäin.

Kattopelti kruunaa kaikki kiinteistöt

Katto on näkyvä osa koko rakennusta, joten sen tulisi miellyttää myös silmää. Pellistä valmistettu katto on mahdollista suunnitella jokaiseen kiinteistöön sopivaksi. Erilaisia profiileja ja värejä on useita, ja laajasta valikoimasta löytyy varmasti kaikkiin kohteisiin sopiva vaihtoehto. Kun kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja lumiesteet valitaan samalla, saadaan yhtenevä ja kaunis kokonaisuus.

Urakan työvaiheet

 1. tarjouspyyntö/kartoituspyyntö tai asiakkaan yhteydenottopyyntö
 2. kohteeseen tutustuminen
 3. tarjouksen laatiminen asiakkaan toiveiden ja katon tarpeiden mukaan
 4. urakkaneuvottelut/selonottoneuvottelu
  1. aikataulun sopiminen
  2. käydään läpi tilaajan mahdolliset erityistoiveet
  3. käydään läpi työmaan työturvallisuusasiat 
 5. aloituskokous ennen töiden aloitusta
 6. urakan toteutus
 7. luovutus ja takuu alkaa (rakennustöiden takuu 2 vuotta, vesikattomateriaalin takuu 10 vuotta)
 8. kaksivuotistakuutarkastus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

KS Bitumikatteen asentama peltikatto kestää tuulet ja tuiskut. Pyydä tarjous kattourakasta tai tiedustele lisätietoja! Päätoimipaikkojamme ovat Helsinki, Vantaa ja Jyväskylä, mutta työskentelemme alueilla Varkaus, Mikkeli, Kuopio, Lahti, Heinola, Kouvola, Kotka, Porvoo, Hyvinkää, Hameenlinna, Orivesi, Forssa, Lohja sekä Espoo.

Scroll to Top