Taloyhtiöille

Kattoremontit taloyhtiöille

Teetä taloyhtiön kattoremontti kotimaisena laatutyönä. KS Bitumikate asentaa sekä huopa- että peltikatot kaikenlaisiin kiinteistöihin – tilaa ilmainen kartoituskäynti! 

Suojaa kotiasi

Ota meihin yhteyttä!

Kotimainen perheyritys kattojen asialla

KS Bitumikate on kotimainen perheyritys, joka palvelee taloyhtiöitä ja yrityksiä ympäri Suomen. Toteutamme kattoasennuksia ja kattoremontteja vuosikymmenien tuomalla tietotaidolla ja varmuudella.

Meidät tunnetaan luotettavana ja vakavaraisena yrityksenä, joka tekee sovitut kattotyöt sovitussa aikataulussa – aina asiakkaan tarpeet ja kohteen erityispiirteet huomioiden. Laaja kokemuksemme haastavistakin kohteista takaa, että kattotyöt sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti kaikentyyppisissä kohteissa.

Valitsemalla meidät

Suojaa kotiasi

Paranna viihtyisyyttä

Säästä rahaa

15 vuoden takuu

Kestävä katto on kaikkien etu

Hyvin tehty kattoremontti vaikuttaa taloyhtiön asumisviihtyisyyteen olennaisesti. Katto suojaa kiinteistöä vesivahingoilta, on hiljainen sateella ja turvallinen talvella lumenpudottajille, nostaa kiinteistön arvoa sekä antaa huolitellun ulkoasun kiinteistölle.

Käytämme kattotöissä vain hyväksi havaittuja laadukkaita materiaaleja sekä toimivia työmenetelmiä, joilla kattosaneeraus sujuu turvallisesti ja tehokkaasti sovitussa aikataulussa.

Oikein asennettuna huopakatto kestää jopa 50 vuotta ja on lähes huoltovapaa. Tämä tekee huopakatosta erittäin kustannustehokkaan kattomateriaalin. Huopa- eli bitumikattojen lisäksi asennamme peltikattoja ja konesaumakattoja

Asiakas- ja asukaslähtöinen kattoremontti

Toteutamme taloyhtiön kattoremontin aina yhteistyössä taloyhtiön edustajien ja asukkaiden kanssa. Otamme asiakkaan tarpeet huomioon jo korjaustapaa suunniteltaessa ja kuuntelemme asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Taloyhtiön kohde on yleensä asuttu kiinteistö, joten huolehdimme erityisen tarkkaan niin työntekijöidemme kuin kohteen ja sen asukkaiden turvallisuudesta. Ajoitamme myös häiritsevät työvaiheet niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä asukkaille. Lisäksi pyrimme välttämään yleisten tilojen käyttöä ja asuntoihin menemistä.

Pidämme sekä taloyhtiön edustajia että asukkaita ajan tasalla ja tiedotamme heille eri työvaiheista ja remontin etenemisestä.

Taloyhtiön kattoremontti – usein kysyttyjä kysymyksiä

  1. Tavoitteenamme on tutustua taloyhtiön kiinteistöön paikan päällä tai piirustusten/suunnitelmien avulla.
  2. Teemme kartoituskäynnin kohteeseen.
  3. Kartoitamme taloyhtiön yksilölliset tarpeet kattoremonttiin liittyen.
  4. Laadimme katon korjaussuunnitelman kohteen mukaan.
  5. Teemme tarjouksen ja esittelemme korjaussuunnitelman asiakkaalle.
  6. Käymme tarjouksen ja korjaussuunnitelman yhdessä taloyhtiön edustajien kanssa läpi urakkaneuvottelussa.
  7. Aloitamme työt ja suoritamme kattoremontin sovitussa aikataulussa.
  8. Kun urakka valmistuu, luovutamme valmiin katon asiakkaalle. Tästä alkaa 10 vuoden takuuaika.
  9. Kahden vuoden kuluttua tulemme tekemään katolle kaksivuotistakuutarkastuksen.

 

Tarjoamme asiakkaillemme myös kattohuoltopalveluja, joiden avulla katto säilyttää kestävyytensä ja kauniin ulkonäkönsä vuosikymmenien ajan.

Kattoremontti kuuluu kiinteistön suurimpiin remontteihin. Tämän takia luotettavan yhteistyökumppanin valintaan kannattaa. Kattoremonttiyrityksen on hyvä olla luotettava ja vakavarainen yritys, jolla on RALA-pätevyys. Kannattaa myös tarkistaa, että yrityksen tiedot löytyvät tilaajavastuu.fi-palvelusta, ja että yrityksen luottokelpoisuus ja taloudellinen tilanne ovat kunnossa.

KSK Bitumi on Luotettava kumppani kaikenkokoisiin kattoremontteihin. Meillä on korkein AAA-luottoluokitus sekä RALA-pätevyys.

Kyllä. Käytämme kattoremonteissa Eurogum-tuotetta, jota on asennettu Suomessa yli 10 miljoonaa neliön verran. Se on Suomeen sertifioitu ja CE-merkitty tuote, jonka valmistaja on maailman suurimpaan kattoalan konserniin luukuva IKO bv. Voimme käyttää tarvittaessa myös kotimaisia tuotteita. Huopakatto on myös erittäin kustannustehokas valinta, sillä se kestää pitkään, jopa 50 vuotta.

Teemme kattoremontteja vuosikymmenien kokemuksella. Olemme hioneet prosessimme ja työtapamme niin, että pysymme aikataulussa kohteen laajuudesta riippumatta.

 

Aloitamme kattourakan kartoitus- ja suunnitteluvaiheesta, jonka aikana teemme myös työn aikataulutuksen. Kun työvaiheet etenevät suunnitelman mukaan, kattoremontti valmistuu sovitussa aikataulussa.

Meille jokainen asiakas on tärkeä ja jokainen kohde on erilainen. Perehdymme huolellisesti taloyhtiön tarpeisiin ja kiinteistön vaatimuksiin jo kartoitus- ja suunnitteluvaiheessa. Näin voimme huomioida kohteen erityispiirteet korjaussuunnitelmassa ja aikataulutuksessa ja mitoittaa kattotyöt oikealla tavalla.

 

Lisäksi pyrimme olemaan käyttämättä taloyhtiön/kiinteistön yleisiä tiloja ja välttämään asuntoihin menemistä, jotta kattoremontti häiritsee asumista mahdollisimman vähän. Ajoitamme häiritsevät työvaiheet sopiviin ajankohtiin, teemme yhteistyötä taloyhtiön edustajien ja asukkaiden kanssa sekä huolehdimme myös asukkaiden tiedottamisesta työvaiheista ja remontin etenemisestä.

Ota meihin yhteyttä!

Soita, laita viestiä tai täytä lomake

Antti Manninen

010 3252 997

Scroll to Top