Teollisuuskiinteistöille

Kattoremontit ja -asennukset teollisuuskiinteistöihin

Asennamme vesikatot teollisuuskiinteistöihin luotettavasti, turvallisesti ja pitävin lopputuloksin – katon koosta ja muodosta riippumatta. Valitse kotimaiset osaajat kattosi tekijöiksi! 

Suojaa kiinteistösi

Ota meihin yhteyttä!

Teollisuuden kattotyöt ympäri Suomen

KS Bitumikate on kotimainen perheyritys, joka toteuttaa teollisuuskattoja vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla. Asennamme ja remontoimme sekä bitumikattoja eli huopakattoja että peltikattoja koko Suomen alueella. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kattohuollot, korjaukset ja kattojen muutostyöt.

Toteutamme kattoasennuksia ja kattoremontteja kaikenlaisiin teollisuuskohteisiin. Laaja kokemuspohjamme haastavista ja isoista kohteista merkitsee syväosaamista, jota hyödynnämme ja kerrytämme jokaisessa urakassamme.

Työskentelemme aina asiakkaamme tarpeita ja toiveita kunnioittaen. Teemme yhteistyötä niin suunnittelutoimistojen kuin muidenkin tahojen kanssa ja huolehdimme omalta osaltamme tarvittavista suunnitelmista ja dokumentaatioista.

Valitsemalla meidät

Suojaa kiinteistösi

Paranna viihtyisyyttä

Säästä rahaa

15 vuoden takuu

Kotimaista laatutyötä perheyritykseltä

Meidät tunnetaan pitkän linjan perheyrityksenä, jossa luotettavuus, laadukkuus ja kotimaisuus ovat kunnia-asioita.

Vuosikymmenien laaja kokemus, taloudelliset resurssit, laadukkaat materiaalit sekä asiakaslähtöinen toimintamalli ovat sekä meidän että asiakkaamme etu. Teemme työmme huolellisesti aina suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti ja annamme katoillemme 10 vuoden takuun. 

Turvallisuus edellä, asiakasta kuunnellen

Tiedämme, että jokainen kohde on erilainen, ja siksi räätälöimme palvelumme aina asiakkaan ja kohteen mukaan.

Huomioimme teollisuuskohteissa vallitsevat turvallisuusmääräykset ja perehdytämme työntekijämme aina kunkin kohteen vaatimusten mukaisesti. Otamme huomioon työalueemme ympärillä tapahtuvat asiat ja suunnittelemme oman työmme toteutuksen vallitsevien olosuhteiden mukaan.

Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa aina suunnitteluvaiheesta ja korjaustoimenpiteiden valinnasta lähtien. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja tarpeita ja pyrimme tekemään työmme niin, ettei se häiritse kiinteistössä tapahtuvaa muuta toimintaa.

Näillä toimenpiteillä voimme toteuttaa kattoremontin turvallisesti ja tehokkaasti, asiakasyrityksemme toimintaa häiritsemättä.

Kattoremontti teollisuuskiinteistöön – usein kysyttyjä kysymyksiä

  1. Pyrimme tutustumaan kohteeseen aina paikan päällä tai piirustusten/suunnitelmien avulla.
  2. Teemme kartoituskäynnin kohteeseen.
  3. Kartoitamme asiakkaan tarpeet.
  4. Laadimme yksilöllisen korjaussuunnitelman jokaiseen kohteeseen erikseen.
  5. Laadimme tarjouksen ja esittelemme korjaussuunnitelman asiakkaalle.
  6. Pidämme urakkaneuvottelun, jossa käymme yhdessä läpi tarjouksen ja korjaussuunnitelman sisällön yksityiskohtaisesti.
  7. Aloitamme urakan ja suoritamme sen sovitussa aikataulussa.
  8. Luovutamme valmiin katon asiakkaalle. Tästä alkaa 10 vuoden takuuaika.
  9. Teemme katolle kaksivuotistakuutarkastuksen.

Kattoremontti on yksi kiinteistön isoimmista remonteista. Siksi yhteiskumppania valittaessa kannattaa tarkistaa, että yritys on luotettava yhteistyökumppani ja että RALA-pätevyys löytyy. Yrityksen tiedot löytyvät tilaajavastuu.fi-palvelusta, sieltä löytyvät myös tiedot luottokelpoisuudesta ja yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

KSK Bitumi on vakavarainen ja pitkän linjan yritys ja Luotettava kumppani, jolla on korkein AAA-luottoluokitus sekä RALA-pätevyys.

Kyllä. Käytämme Eurogum-tuotetta, jota on asennettu Suomeen yli 10 miljoonaa neliötä. Se on Suomeen sertifioitu ja CE-merkitty tuote, jonka valmistaa maailman suurimpaan kattoalan konserniin luukuva IKO bv.  Tarvittaessa voimme käyttää kotimaisia tuotteita.

Toimitusvarmuus ja toimintavarmuus ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat ja joista pidämme aina kiinni.

Teemme ennen kattotöiden aloittamista urakan aikataulutuksen, jossa määrittelemme eri työvaiheet ja niiden etenemisen. Huolellisen suunnittelun ja aikataulun tarkan noudattamisen ansiosta pysymme aikataulussa kohteen laajuudesta riippumatta.

Jokainen kohteemme on erilainen. Perehdymme jo suunnitteluvaiheessa asiakkaamme tarpeisiin ja kohteen asettamiin vaatimuksiin. Kattoasennuksen ja kattoremontin toteutus suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin varmistamme, että kattotyöt voidaan tehdä asiakkaan toiveita kunnioittaen, yrityksen toimintaa häiritsemättä.

Ota meihin yhteyttä!

Soita, laita viestiä tai täytä lomake

Antti Manninen

010 3252 997

Scroll to Top